Geselecteerde filters

Dezent Velgen

Filteren op:

Open filters

Prijs

tot

Velgmaat

Velgen index

Verkoper


Toon alles

Merk


Toon alles

Dezent, Duitse kwaliteit voor een realistische prijs

Dezent is wellicht minder bekend dan grote broers BBS en Borbet, toch is de algemeen heersende mening over deze Duitse velgenfabrikant dat zij uitermate hoogwaardig producten leveren. Niet alleen de kwaliteit van Dezent velgen is in orde, ook het prijspeil is attractief te noemen. Dit houdt in dat een mooi setje velgen van Dezent niet alleen voorbehouden is aan consumenten met een dikke portemonnee. Kortom, als je in de markt bent voor een nieuw setje velgen dan is het zeker aan te raden om Dezent ook mee te nemen in het oriëntatieproces. Dezent velgen zijn kwaliteit, zo simpel is het.

Dezent velgen, voor elk wat wils….

Het assortiment van Dezent is erg breed, met maar liefst 32 designs om uit te kiezen. Voor elk van deze 32 modellen zijn er verscheidene maten beschikbaar, meestal lopen de keuzemogelijkheden uiteen van een bescheiden 15 inch tot een brute 20 inch. Vooral Dezent velgen in 16 inch zijn ruim voorhanden. Ook qua kleur valt er te variëren want Dezent heeft lichtmetalen velgen van zeer lichtgrijs tot pikzwart. Wat opvalt is dat Dezent zeer specialistische velgen produceert, specifiek toegespitst op een bepaald model of merk. Zo hebben ze een 4-spaaks design op de markt gebracht voor de Smart en een 10-spaaks design voor Mini’s. Wat deze laatste velg zo leuk maakt is het feit dat het ontwerp geïnspireerd is door de Mini Coopers van weleer. Het ziet er dus niet alleen goed uit, het getuigt ook van historisch besef, mocht je deze velgen onder je hedendaagse Mini monteren.

De Dezent velgen configurator, in 3D!

Ook Dezent heeft een velgen configurator, maar deze beschikt over functionaliteit die je bij de concurrentie niet ziet. De eerste stap is dat je je eigen auto invoert in de configurator. Dezent geeft je hier bijzonder veel vrijheid in want je kan zelfs de auto verlagen en de kleur van de remlichten veranderen. Praktisch elke hedendaagse auto kan worden geselecteerd. Daarna moet er een keuze gemaakt worden qua velgen. Wil jij dikke Dezent velgen in 17 inch onder je Volkswagen Lupo? Dat kan gewoon! De spreekwoordelijke kers op de taart vormt het feit dat je auto en gekozen velgen worden afgebeeld in 3D. Het resultaat ziet er bijzonder realistisch uit en vormt een praktisch perfecte representatie van de werkelijkheid. Hierna worden de prijzen getoond en zal het opvallen dat Dezent velgen qua prijzen zeer competitief zijn. Kortom, de Dezent velgen configurator verslaat de concurrentie met gemak en vormt een uitstekende basis voor het aankoopproces.

Vergelijk tot 4 producten:

van 1763
meer bekijken 20
van 1763
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven