5 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden Velgen
Adres van de handelaren:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Duitsland

autobandenmarkt.nl is een site van Delticom AG
Ingeschreven in het handelsregister AG Hannover HRB 580260
BTW-nummer NL 8123 32246 B01

Ons bedrijf is gevestigd in Hannover, Duitsland.
Voorzitter van de raad van commissarissen: Rainer Binder
Raad van Bestuur: Philip von Grolman, Thomas Loock, Andreas Prüfer, Alexander Eichler

E-mail: autobanden@delti.com
Telefoonnummer: 020 8903 697 (maandag tot vrijdag tussen 07:00 en 22:00)
Aanvaarde betaalmethoden:
Verzending via: Hermes

Informatie over autobandenmarkt.nl

www.autobandenmarkt.nl maakt deel uit van Delticom AG, een bandenspeciaalzaak die gevestigd is in Hannover, Duitsland. Indien u met autobandenmarkt contact wenst op te nemen, kunt u gebruik maken van bovenstaande gegevens. Zo kan u bijvoorbeeld autobandenmarkt.nl telefonisch bereiken, maar ook via fax, e-mail, brief of via de website.

Dat autobandenmarkt betrouwbaar is, staat als een paal boven water. Niet alleen behaalt autobandenmarkt.nl een topscore qua betrouwbaarheid en klantenservice, het wordt ook nog eens hoog aangeschreven door verscheidene vooraanstande bandenfabrikanten. Wij pluisden de website voor u uit, de bevindingen vindt u hieronder terug.

De Autobandenmarkt webshop

Weinig webshops zijn zo makkelijk en gebruiksvriendelijk als de Autobandenmarkt webshop. Wanneer u op autobandenmarkt.nl autobanden zoekt, kunt u deze makkelijk vinden dankzij hun handige zoekmachine. Kies simpelweg het type band dat u wenst aan te kopen (maat, type, merk, etc.), geef aan waar u de band wilt laten leveren, selecteer uw betalingsmethode en klaar is kees.

Autobandenmarkt.nl levert banden ofwel aan huis, ofwel bij een garage in uw buurt die u persoonlijk selecteert; deze garage zal dan de banden die u op de autobandenmarkt webshop hebt aangekocht, monteren op uw voertuig. Hierom zijn afspraken gemaakt tussen de garage in kwestie en Autobandenmarkt, waardoor u sowieso de laagste prijs betaalt en toch een topservice ontvangt.

Kiest u voor thuislevering, krijgt u de banden bezorgd tussen de 2 à 5 werkdagen. Indien u kies voor de montage-optie, worden de banden verzonden naar de garage in kwestie. Wanneer de banden geleverd zijn, ontvangt u een e-mail, vervolgens kunt u een afspraak maken met de garage zelf om de banden te monteren. De autobanden worden betaald aan Autobandenmarkt.nl, de montage ervan betaalt u rechtstreeks aan de garage.

Verzending is gratis (mits voorwaarden) voor autobanden; als u slechts één autoband koopt, kost u dit vier euro. Motorfietsbanden worden per stuk geleverd, zonder verzendkosten.

Betaling verloopt via een methode die u het best uitkomt. Zo kunt u kiezen tussen creditcard (Visa, Eurocard, Mastercard, American Express en Diners), banktransfer, een automatische incasso, iDEAL en tenslotte PayPal. Voor elk wat wils!

Autobandenmarkt beoordeling

De beoordeling van autobandenmarkt is fenomaal. Een snelle kijk op de gemiddelde rating van de autobandenmarkt webshop toont al snel dat het leeuwendeel van de klanten erg tevreden is over autobandenmarkt.nl. Niet alleen is de kwaliteit van de geleverde banden hoogwaardig, men looft ook de klantvriendelijkheid, de algemene service, de selectie van de banden en niet te vergeten, de levertijd.

Al deze factoren samen maken dat www.autobandenmarkt.nl een excellente keuze is wanneer u op zoek bent naar banden voor uw auto. Bovendien leerden we ook dat deze website gewaardeerd wordt door verschillende bandenfabrikanten – zowel Bridgestone, Continental en Michelin geven hun ‘seal of approval’ aan Autobandenmarkt. Een zeer hoge score voor een bandenbedrijf in Nederland!

Al bij al is autobandenmarkt.nl een topkeuze indien u de aanschaf van banden overweegt. Betrouwbaar, kwalitatief en erg goedkoop!

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  E-mail: autobanden@delti.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven