Geselecteerde filters

Goodyear Auto Zomerbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Testresultaten

tot

Eerste klas de zomer in met Goodyear zomerbanden

Opgericht door Frank Seiberling in 1898 als de Goodyear Tire & Rubber Company heeft deze bandenproducent al meer dan een eeuw ervaring met betrekking tot het maken en vulkaniseren van banden. Vandaar de dag kennen we Goodyear als een bekende bandenfabrikant voor landbouwvoertuigen, vliegtuigen, vrachtwagens en auto’s. Er werken in 22 landen ongeveer 69.000 mensen bij Goodyear en dat maakt het een uitermate grote speler op deze markt.

Kwaliteit staat voorop bij Goodyear zomerbanden

Belangrijk om te weten is dat Goodyear zomerbanden altijd gemaakt zijn met de kwaliteit voorop. Dit betekent de productie van eerste klas kwaliteit. Het betekent zeker niet alleen kijken naar winst, maar primair kijken naar de behoeften van de markt. Omdat Goodyear kijkt naar de verwachtingen van de klant en de partners is het belangrijk om te weten dat zomerbanden Goodyear niet enkel aan de verwachtingen voldoen, maar deze ook constant overtreffen. De banden hebben uitermate hoge kwaliteitseisen en continue verbetering aan deze Goodyear zomerbanden is dan ook vrijwel standaard geworden.

Belangrijk met betrekking tot innovatie is de onderzoeksfaciliteit die in 1946 is geopend. Hier wordt door verschillende onderzoekers gewerkt aan innovatie en nieuwe technologieën. Veel nieuwe ideeën die we tegenwoordig standaard vinden aan zomerbanden Goodyear zijn hier vandaan gekomen. Daarnaast is de grip van Goodyear zomerbanden ook altijd consequent waardoor je als bestuurder veilig kunt rijden zonder dat jij je af hoeft te vragen of er ineens iets gaat veranderen op het wegdek.

Betaal niet teveel voor Goodyear zomerbanden

Deze zomer nieuwe banden en toch nog geld overhouden? We hebben de prijs Goodyear zomerbanden nu wel heel erg aantrekkelijk gemaakt voor mensen die een nieuwe paar zomerbanden moeten vinden. Met onze Goodyear zomerbanden aanbieding ben je er zeker van dat je geen cent teveel betaald voor nieuwe, uitstekende banden. Combineer dat met de dienstverlening die je gewent bent van banden.nl en je weet zeker dat deze zomerbanden aanbieding Goodyear een goede keuze blijkt.

Vergelijk tot 4 producten:

van 782
meer bekijken 20
van 782
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven