Geselecteerde filters

Continental Auto Zomerbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Extra opties

Testresultaten

tot

Veilig met Continental zomerbanden

Als een van de grootste bandenfabrikanten ter wereld is het niet vreemd dat veel mensen zoeken naar zomerbanden Continental. Als we het begin van deze bandenfabrikant willen meemaken moeten we helemaal terug naar 1871 – toen begon de rubber productie van Continental al. Vandaag heeft Continental meer dan 130.000 medewerkers en fabrieken en kantoren in 36 landen

Het concept achter Continental is vrij simpel, de mobiliteit van informatie, goederen en mensen verbeteren. En met het mooie weer dat er aan staat te komen kan dit natuurlijk perfect met de

Continental zomerbanden. Het mag duidelijk zijn dat het bedrijf zich op geldbesparing, informatie, milieu en veiligheid. Omdat ze werken op een netwerk-georiënteerde, systematische en holistische is het gemakkelijk om snel veranderingen door te voeren. Hierdoor heb je constant de nieuwste innovaties met zomerbanden Continental zonder dat hiervoor de prijs Continental zomerbanden uitermate hoog hoeft te worden. Dit omdat het bedrijf snelle kan schakelen dan mening concurrent.

Innovatie hoog in het vaandel

De reden dat Continental een dergelijk succes heeft kunnen boeken is de inzet van het bedrijf voor nieuwe en betere producten en de innovatie die het met zich meebrengt. Hoewel het niets met de zomerbanden Continental te maken heeft maakte Continental bijvoorbeeld wel de voorloper van de hedendaagse spijkerbanden – helemaal terug in 1905 zelfs al. Met de banden van deze fabrikant is het mogelijk geweest verschillende wereldsnelheidsrecords te vestigen op verschillende circuits. Ook zorgde Continental er als eerste voor dat luchtvering in de banden van vrachtwagens en bussen kwam.

Tegenwoordig maakt Continental flink wat verschillende banden, waaronder de befaamde Continental zomerbanden. Deze banden zijn gemaakt om de best mogelijke prestaties te leveren en aan de behoeften van verschillende voertuigen te voldoen wanneer er prestatie moet worden geleverd. De veiligheid van de bestuurder heeft altijd voorrang bij Continental en dat zien we ook weer terug in de zomerbanden Continental. Het maakt niet uit wat de verwachtingen zijn, zo lang je een zomerband nodig hebt kun je deze vinden bij Continental. Wat jouw auto of rijstijl ook is, er is altijd een mogelijkheid om met Continental veilig de weg op te gaan. Ben je op zoek naar een specifieke band die naadloos aansluit bij jouw verwachtingen? Dan heeft deze leverancier ongetwijfeld voor jou de juiste optie.

De beste Continental zomerbanden hebben wij

Ben jij nog op zoek naar nieuwe zomerbanden? Met onze Continental zomerbanden aanbieding weet je zeker dat je de beste deal in huis krijgt. Dankzij banden.nl kun je met deze zomerbanden aanbieding Continental nu nog snel banden aanschaffen voor de komende zomer en kan je zonder enig probleem de hele zomer blijven rijden. Sla nu je slag en bestel online want een betere prijs zomerbanden Continental zul je hier niet snel vinden.

Vergelijk tot 4 producten:

van 1323
meer bekijken 20
van 1323
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven