Geselecteerde filters

Hankook Auto Zomerbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Testresultaten

tot

Altijd veilig met Hankook zomerbanden

Hankook is opgericht in 1941 en mocht zichzelf de eerste Koreaanse bandenfabrikant noemen. Het mag duidelijk zijn dat Hankook de weg heeft vrij gemaakt voor andere Koreaanse bandenfabrikanten. Ondanks het feit dat Hankook de mogelijkheid heeft geboden aan andere Koreaanse bandenfabrikanten blijft het de belangrijkste speler binnen de Koreaanse bandenindustrie. Het mooie van Hankook is dat de omzet voornamelijk uit het buitenland komt – ongeveer 80 procent. Het mag dus ook geen verassing zijn dat de zomerbanden Hankook erg populair in Nederland zijn. Niet alleen in Nederland trouwens, want Hankook verkoopt de Hankook zomerbanden in meer dan 180 landen.

Het bedrijf heeft 14.000 werknemers in de vier regionale hoofdkantoren. Daarnaast heeft het meer dan 20 lokale kantoren en vijf onderzoeksinstellingen. Het mag dus duidelijk zijn dat Hankook zomerbanden een behoorlijke hoeveelheid innovatie met zich meebrengen.

De ontwikkeling van Hankook zomerbanden

De reden dat we de zomerbanden Hankook aan kunnen raden is omdat productie en ontwikkeling voor Hankook toonaangevend is. Bij Hankook worden design, kwaliteit en de nieuwste materiaal gecombineerd om zo de best mogelijke banden te maken. Het lukt ze dan ook telkens weer om nieuwe, innovatieve producten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat de Hankook zomerbanden net weer een stukje veiliger en beter zijn dan de vorige generatie.

Het mooie is dat je erop kan vertrouwen dat de banden van Hankook veilig zijn en zorgvuldig en goed getest zijn wanneer ze verkocht gaan worden. Daarom is het belangrijk dat de prijs Hankook zomerbanden ook niet te extreem is. Zeker als we kijken naar de prestaties en de kwaliteit van de banden dan staan we er telkens versteld van hoe goed deze banden uiteindelijk wel niet zijn voor deze prijs. Alleen daarom al vinden we dat Hankook in elk geval een keer geprobeerd moet worden.

Een aantrekkelijke zomerse aanbieding op Hankook zomerbanden

Ben jij nog steeds op zoek naar goede zomerbanden? Dan heeft banden.nl nu wel een heel erg aantrekkelijke aanbieding voor je. Maak gebruik van onze Hankook zomerbanden aanbieding en je krijgt deze uitermate goede banden voor een goede prijs in huis. Bij banden.nl blijft deze zomerbanden aanbieding Hankook natuurlijk niet lang geldig, beslis dus snel en krijg deze nieuwe zomerbanden in huis.

Vergelijk tot 4 producten:

van 872
meer bekijken 20
van 872
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven