Geselecteerde filters

Uniroyal Auto Zomerbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

Toon alles

EU labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Testresultaten

tot

Uniroyal zomerbanden blijven de juiste keuze

Opgericht in Amerika in 1892, heeft Uniroyal zich inmiddels geprofileerd als wereldwijde speler met betrekking tot het maken van autobanden. De fusie met de Belgische bandenfabrikant Englebert in 1958 zorgde ervoor dat dit Amerikaanse rubberbedrijf ineens ook een voet binnen Europe had. Hierdoor kunnen wij deze Uniroyal zomerbanden dus ook in Nederland aanbieden.

Het specialisme – de regenband

De reden dat heel veel mensen Uniroyal kennen is vanwege de in 1969 op de markt gebrachte regenband. Vanwege het V-profiel van deze banden en dus ook de zomerbanden Uniroyal is het mogelijk om snel, veel water af te voeren op een nat wegdek. Ideaal wanneer je ineens overvallen wordt door een verraderlijke Nederlandse zomerbui. Ondanks de uitstekende kwaliteit van de Uniroyal zomerbanden is de prijs Uniroyal zomerbanden toch uitermate schappelijk.

Maak gebruik van onze Uniroyal zomerbanden aanbieding

Wanneer je gebruikt maakt van onze zomerbanden aanbieding Uniroyal weet je zeker dat je niet te veel geld gaat betalen voor hoogwaardige, goede banden. Je weet dan zeker dat jij deze zomer uitstekend bent voorbereid op het weer, ongedacht of het nu een prachtige zomerse dag is of dat het een nare bui oplevert. Maak de juiste keuze voor jouw bandenbehoeftes en kies voor banden.nl.

Vergelijk tot 4 producten:

van 346
meer bekijken 20
van 346
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven