Blizzak Bridgestone Winterbanden

Op iets minder dan 100 km van de poolcirkel is Bridgestone’s testterrein Swedish Proving Ground (SPG) een van de meest geavanceerde faciliteiten ter wereld voor het testen van hoogwaardige winterbanden. Het internationale team van technici dat werkzaam is bij SPG, simuleert uiteenlopende extreme en wisselende winterse omstandigheden en controleert elk seizoen de prestaties van honderden prototypes. SPG bekleedt dan ook een sleutelpositie in Bridgestone’s R&D-programma en speelt een belangrijke rol bij de innovaties in de ontwikkeling van hoogwaardige winterbanden.

UITSTEKENDE CONTROLE IN ALLE WINTERSE OMSTANDIGHEDEN

De winters zijn niet meer wat ze waren! De winterbanden van Bridgestone hebben deze evolutie mee gevolgd. De bekroonde Blizzak LM001 combineert innovaties in loopvlak- en materiaaltechnologie om u de betrouwbaarheid en de precisie te bieden die u nodig heeft om de onvoorspelbare omstandigheden van vandaag veilig, zeker en met totale controle het hoofd te bieden.

ROBUUSTE BETROUWBAARHEID VOOR UW BESTELWAGEN

Houd uw onderneming deze winter op het juiste spoor met Bridgestone’s winterse topassortiment lamellenbanden voor bestelwagens. Met een uitstekende betrouwbaarheid en bescherming tegen alle winterse gevaren, geven Bridgestone’s geavanceerde winterbanden voor lichte en zware bestelwagens een impuls aan zowel de prestaties als de slijtvastheid. Zo blijft uw wagenpark ook in de winter geheel rendabel.

BETROUWBARE PRESTATIES VOOR UW SUV/4x4

Beleef de sensaties van de winter zonder in te leveren op veiligheid, comfort of prestaties. De Blizzak LM-80 EVO is speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van de huidige 4x4's en SUV's op het gebied van prestaties, veiligheid en respons. Geniet van het verschil dat deze band maakt bij het sturen en de voertuigbeheersing op sneeuw, ijs en nat en droog wegdek. Voor de ultieme winterse rijervaring.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Antwoord op: {{replyComment.author}}
Alle velden zijn verplicht
Commentaar is succesvol ingediend

Terug naar boven