0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden Velgen
Adres van de handelaren:

Bankrelatie: Rabobank
IBAN:NL98 RABO 0166 3685 20
BIC: RABONL2U

Bedrijfsnaam: Velgen.eu
KVK: 54336201
BTW: NL8512.63.999.B01

Bel onze klantenservice 0900 - 33 111 33 (80 cent p/m)
Op werkdagen van 08:00 tot 20:00

Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over velgen.eu

Op het moment dat je www.velgen.eu intypt in je browser en de website voor je neus verschijnt weet je meteen waar je aan toe bent. Dit is een no-nonsense site waar de prijs centraal staat. Dat betekent gelukkig niet dat de service uitgekleed is, want naast de verkoop van velgen biedt het bedrijf ook services aan zoals balanceren en montage. De velgen webshop werkt op basis van een configurator. Vul je automerk en -model in en je krijgt slechts voorgeschoteld wat daadwerkelijk onder je auto past. Zo verspil je geen met het scrollen door opties die toch niet relevant zijn.

Groot assortiment met laagste prijs garantie

Het assortiment van de velgen webshop is bijzonder groot. Zo krijg je een compleet beeld van de mogelijkheden en hoef je niet verder te shoppen. Het is door de jaren heen populair geworden om een separaat setje winterbanden aan te schaffen en deze categorie is goed vertegenwoordigd op de site. Deze banden worden aangeboden door hun andere site, www.banden.eu. Ook voor run-flat banden, 4 seizoenen banden en zomerbanden ben je hier aan het juiste adres.

Snel en makkelijk contact

Met velgen.eu in contact treden gaat erg makkelijk. Zo is velgen.eu per telefoon te bereiken via 0900 - 3311133. Via de site kan je ook een helpdesk ticket aanmaken.

Terug naar boven