0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Sneeuwkettingen-online.nl | Nieuwe Oogst BV

De Hooge Krocht 1

2201 TP Noordwijk

Nederland

E-Mail: info@sneeuwkettingen-online.nl
Tel: 085 401 7083
Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over Sneeuwkettingen Online

Koning winter laat het nogal eens afweten in Nederland en de noodzaak voor sneeuwkettingen is gering. Toch is het een goed idee om een setje sneeuwkettingen paraat te hebben. Ga je op wintersport dan horen sneeuwkettingen bij de standaarduitrusting. Bovendien zijn ze in een aantal landen verplicht, zelfs al schijnt het zonnetje.

Sneeuwkettingen-online.nl - snel goedkope sneeuwkettingen kopen

Voor aanschaf biedt sneeuwkettingen-online.nl uitkomst. De sneeuwkettingen online webshop bevat enkele honderden verschillende typen en modellen, met prijzen vanaf ongeveer 50 euro tot rond de 600 euro. Kom je er niet uit dan kan je met sneeuwkettingen online in contact treden. Je bereikt sneeuwkettingen online per telefoon op 885 401 7083 of via info@sneeuwkettingen-online.nl. De site legt trouwens goed uit waar je op moet letten bij de aanschaf, vooral qua bandenmaat en ruimte in de wielkasten.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  E-Mail: info@sneeuwkettingen-online.nl