sneeuwkettingen.com
0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Bronsstraat 8a
1411 AV Naarden

E-Mail: klantenservice@sneeuwkettingen.com
Tel: +31 (035) 69 54 290
Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over sneeuwkettingen.com

Tom Coronel is het gezicht van sneeuwkettingen.com en zijn olijke gezicht begroet je nadat je www.sneeuwkettingen.com hebt ingetypt in je browser. Uit de domeinnaam is meteen af te leiden wat er verkocht wordt: sneeuwkettingen. En daar zijn ze echt heel goed in. Niemand wil teveel betalen voor iets wat naar alle waarschijnlijkheid slechts sporadisch gebruikt zal worden, dus het is een hele geruststelling dat je bij de sneeuwkettingen.com webshop absolute bodemprijzen betaalt. Het assortiment is bijzonder breed en diep.

Showroom bezoeken of contact opnemen?

Dat kan beiden, want sneeuwkettingen.com heeft naast een competente klantenservice ook een ruime winkel direct aan de A1. Zo wordt ook voldaan aan de wens van bepaalde klanten die een traditionele koopervaring prefereren. Goed om te weten dat het bedrijf alles op voorraad houdt. Om met sneeuwkettingen.com in contact te mail je simpelweg klantenservice@sneeuwkettingen.com. Contact leggen met sneeuwkettingen.com per telefoon kan ook: 035 6954290.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse: E-Mail: klantenservice@sneeuwkettingen.com