Rexbo.nl
0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Ondernemer van de Internetseite www.rexbo.nl is

rexbo GmbH
Am Wasserturm 19/21
48653 Coesfeld
Duitsland

Tel.: +31 (0) 900  5500044 (18,2 ct/min. incl. BTW + extra kosten bij gesprek per mobiele telefoon)
Fax: +49 (0) 2541 / 8420 7290
E-mail: info@rexbo.nl

info@rexbo.nl
Aanvaarde betaalmethoden:
Verzending via: DPD, DHL

Informatie over Rexbo.nl

Rexbo.nl claimt zelf dat er op de Rexbo webshop altijd een passend onderdeel te vinden is voor je auto. Dit claim lijkt gerechtvaardigd want het assortiment is gigantisch, met onderdelen voor alle gangbare en minder gangbare automerken en -modellen, van Pininfarina tot Peugeot en van Zastava tot Bedford.

Al sinds 2006 online

Rexbo timmert al een tijdje aan de weg en begon in 2006 met de verkoop online. Groot voordeel van deze ervaring is de expertise die is opgedaan met het selecteren van alleen maar hoogwaardige onderdelen. Daarnaast blijven de prijzen laag omdat Rexbo een goede onderhandelingspositie heeft met de leveranciers. Meestal gaan de contacten lang terug en dat vertrouwen tussen leverancier en retailer betaalt zich meteen terug.

Bij Rexbo is korting de normaalste zaak van de wereld

Wellicht heb je een Rexbo kortingscode, maar het is goed om te weten dat zelfs zonder korting de prijzen bij Rexbo lekker scherp zijn. Het is dus zaak om Rexbo zeker mee te nemen in je zoektocht naar een specifiek auto onderdeel.

Bij Rexbo zijn auto onderdelen makkelijk te vinden. Het is ideaal om even snel je kenteken in te vullen op de hoofdpagina van de website en zodoende slechts relevante onderdelen voorgeschoteld te krijgen. Geen gedoe en je ziet geen onderdelen voor andere auto’s en modellen op je scherm.

Een goede klantenservice als basis van een goede bedrijfsvoering

Bij Rexbo weten ze dat een inadequate afhandeling van klachten en problemen het einde van een webshop kan betekenen. Een slechte reputatie gaat z’n eigen leven leiden, vooral online. Slechte beoordelingen op vele onafhankelijke review sites zorgen ervoor dat klanten de webshop gaan mijden. Bij Rexbo hebben ze gelukkig een effectieve en snelle klantenservice. Met Rexbo contact opnemen is simpel en je krijgt snel antwoord. Alle mogelijkheden zijn voor handen, je kan Rexbo via telefoon bereiken of een mail sturen.

 

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse: info@rexbo.nl

Bekijk Desktop website