3,7 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
Duitsland

E-Mail: reifendirekt.com@delti.com

Tel: +49 (0)511-93634960
Fax: +49 (0)511-87989071

Aanvaarde betaalmethoden:
Verzending via: DPD, DHL, UPS

Informatie over Reifendirekt.com

In het Engels zeggen ze ‘less is more’ en het lijkt erop dat www.reifendirekt.com volgens dat credo werkt. De website doet vrij minimalistisch aan qua opzet en je wordt niet afgeleid door enige franje. Het doel van de site lijkt duidelijk: het zo goedkoop mogelijk aanbieden van banden en velgen. Niet alleen voor de auto trouwens, maar ook de (motor)fiets, trailers, quads, grasmaaiers en ga zo maar door. Door de scherpe prijzen is reifendirekt.com ook voor Nederlanders een aantrekkelijke site.

Duitse gründlichkeit aan de basis

Zoals de naam al doet vermoeden, is reifendirekt een webshop die van oorsprong in Duitsland opereerde. En inderdaad, daar heeft reifendirekt.com gestaag marktaandeel veroverd. Dat ging vanzelfsprekend niet vanzelf. Vooral qua klantenservice heeft het bedrijf het goed gedaan en een uitstekende reputatie opgebouwd. Het gevolg is uitstekende ratings op verschillende onafhankelijke review websites. De site is inmiddels enigszins geïnternationaliseerd en ook in het Engels te benaderen. Een Nederlandse vertaling laat nog op zich wachten maar het ligt in de lijn der verwachting dat dit ooit gaat gebeuren.

9000 fitting stations

De aankoop van nieuwe banden of velgen is natuurlijk één ding, maar hoe pak je de montage aan? Voor de Duitse markt heeft reifendirekt.com zich gelieerd aan maar liefst 9000 installatielocaties. Dit houdt in dat de banden of velgen kunnen worden afgeleverd bij deze installatiebedrijven en niet bij jou thuis. Daarna is het slechts een kwestie van een afspraak maken met dit afleverpunt.

Contact maken met Reifendirekt.com

Wil je met reifendirekt in contact komen dan gaat dat erg gemakkelijk. Wil je reifendirekt.com per telefoon contacteren dan is er het telefoonnummer +49 (0)511 93634960. Er staat een goed getraind team voor je klaar met verstand van zaken.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  E-Mail: reifendirekt.com@delti.com