0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden
Adres van de handelaren:

Profile Nederland B.V.

Citadel 14
3905 NK Veenendaal
Postbus 858
3900 AW Veenendaal
Nederland

KvK 30172265
Btw NL 8097.070.93.B01

E-Mail: info@profile.nl

Tel: 0318-509 000
Fax: 0318-542 198

Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over Profile.nl

Profile.nl blinkt uit in het aanbieden van een zeer complete service voor auto’s, met een focus op autobanden. Zo kun je je auto laten APK keuren en tegelijkertijd de zomerbanden verwisselen voor de winterbanden. Ook voor regulier onderhoud of reparaties ben je bij Profile Tyrecenter aan het juiste adres. Waar je voorheen Profile met autobanden associeerde, heeft het concern haar diensten over tijd flink uitgebreid. De gehele auto, tot de airconditioning toe, kan je onder handen laten nemen. Je ziet overigens Profile filialen in praktisch elke stadskern. Er is er altijd eentje dichtbij. Dit gekoppeld aan een website boordevol informatie en scherp geprijsde producten maakt Profile tot een echte topper.

Profile ook online

Ook de Profile webshop is compleet te noemen. Zowel de functionaliteit en het aanbod doen niet onder voor bedrijven die zich exclusief focussen op het Internet. Kortom, ben je aan het zoek naar nieuwe banden of velgen dat is het goed shoppen bij Profile. Vul eerst je kenteken in zodat je precies de juiste banden- en velgenmaat gepresenteerd krijgt. Jouw kenteken ‘verraadt’ namelijk om welke auto het gaat en welke maten relevant zijn. Zo verspil je geen tijd met banden of velgen die niet passen onder je auto. Zo gebeuren er trouwens ook geen ongelukjes en miskopen. Meteen valt het brede assortiment aan merken en maten op. Voor praktische elke auto, zelfs exoten, zijn er meerdere keuzes beschikbaar.

Montage op vestiging

Het grote voordeel van Profile is het feit dat ze vele vestigingen hebben in Nederland. De montage kan dan ook snel en efficiënt georganiseerd worden, ook bij een aankoop via de webshop. Op het moment dat jij je banden bestelt worden deze rap afgeleverd bij een Profile bandencentrum bij jou in de buurt. Daarna kunnen de banden voor je gemonteerd worden. Handig! De prijzen zijn overigens scherp, wat dat betreft doet Profile niet onder voor web-only retailers, met andere woorden, bedrijven die zich volledig hebben ingezet op webaankopen.

Profile bandenservice - een echte ‘one stop shop’

De Profile bandenservice verdient extra aandacht. Zo is het mogelijk om zonder afspraak langs te komen mocht je lek rijden. Je wordt dan meteen geholpen zodat je snel weer op pad kunt. Een prima service in een tijd waarin men zich geen verloren uur kan veroorloven. Veiligheid boven alles bij Profile en dit bedrijf snapt dat een autoband het enige contact is met het wegdek. Mocht je niet zeker zijn over je autobanden dan kan je altijd contact opnemen met Profile. Ook als het om een simpele bandenwissel gaat net voor de winter word je bij Profile snel en efficiënt geholpen.

Een competente klantenservice

Met Profile in contact komen gaat gemakkelijk zat. Je kan bellen via Profile telefoon 0900-77663453 of via de website kan je middels een contactformulier een email sturen. Omdat Profile over verschillende vestigingen beschikt kan je ook contact opnemen met het filiaal in jouw buurt. De contactgegevens voor elke vestiging vind je ook op de site www.profile.nl

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  E-Mail: info@profile.nl

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven