0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Vareseweg 123 C
3047 AT Rotterdam
Nederland

E-mail: klantenservice@mijnautoonderdelen.nl
Telefoonnummer: 09009990109 (bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 12:00, en tussen 13:00 en 17:00)
Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over mijnautoonderdelen.nl

www.mijnautoonderdelen.nl is een online webwinkel die een heleboel auto-onderdelen aanbiedt, zowel originele stukken van merken als merkvervangende onderdelen. Met behulp van een kenteken zoekfunctie en een overzichtelijke catalogus met alle onderdelen netjes gerangschikt, was het juiste onderdeel vinden nog nooit zo makkelijk.

De merken die MijnAutoOnderdelen aanbiedt, zijn onder andere Audi, BMW, Opel, Mercedes, Volkswagen en Volvo – en nog heel wat andere merken! Indien u op zoek bent naar bepaalde onderdelen (specifiek), kunt u kiezen uit een selectie van producten die worden aangeboden door bv. Moog, Nissens, Valeo en vele anderen.

Bij de MijnAutoOnderdelen webshop bent u er ook nog eens overtuigd van dat u de goedkoopste prijs betaalt. Met sublieme kortingen tot wel 75% betaalt u nooit een cent teveel, of u nu autobanden, remmen, velgen of andere onderdelen aankoopt.

Indien u fan bent van MijnAutoOnderdelen en op de hoogte wenst te blijven van MijnAutoOnderdelen aanbiedingen, kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief.

De MijnAutoOnderdelen webshop

Navigeren door de webshop is een eitje. Gebruik de simpele zoekfunctie om de banden op maat te vinden die uw voertuig nodig heeft. Ook voor onderstellen, carrosserie, koeling, remmen en overige onderdelen kunt u terecht bij MijnAutoOnderdelen.nl. Met de beste prijzen op de markt kunt u zich onmogelijk vergissen. Bovendien biedt men deskundig advies waar en indien nodig, dankzij de uitstekende klantendienst waar het bedrijf bekend voor staat.

Betalen verloopt ook enorm makkelijk dankzij een heleboel betalingsmogelijkheden. Kies uit Visa, iDEAL, Maestro, PayPal, MasterCard, Bancontact/Mister Cash, een bankoverschrijving of transfer. De betalingen worden ook beschermd door SSL Security (veilig online bankieren) en de site is bekroond met de zegels van het ‘E-commerce Europe Trust’. MijnAutoOnderdelen.nl is tevens aangesloten bij de Thuiswinkelwaarborg-groep, wat een veilig verloop van uw aankoop garandeert.

MijnAutoOnderdelen Nederland

Mijn AutoOnderdelen Nederland draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarom zijn ze bereikbaar via telefoon, fax, e-mail en een contactformulier alsook via chat. Uiteraard kunt u hen ook gewoonweg aanschrijven op hun postadres. Al deze informatie vindt u hierboven terug.

Indien u de betrouwbaarheid van MijnAutoOnderdelen webshop wenst te controleren, kunt u terecht bij Trustpilot: maar liefst 18,000 klanten gaven www.mijnautoonderdelen.nl een monsterscore van 9/10! U kunt ze tevens volgen voor aanbiedingen en nieuws op sociale media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Doe maar snel!

De topvoordelen van MijnAutoOnderdelen Nederland zetten we graag nog even op een rijtje voor u: MijnAutoOnderdelen biedt niet alleen gratis verzending, de levering vindt tevens plaats de volgende werkdag, u geniet van een retourgarantie van 14 dagen en u ontvangt vrijblijvend deskundig advies indien nodig.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  E-mail: klantenservice@mijnautoonderdelen.nl