0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

KwikFit Nederland
T.a.v. afdeling klantenservice
Antwoordnummer 13
3840 WB Harderwijk
Nederland

E-mail: klanten@kwik-fit.nl
Telefoonnummer: 088 – 5945348 (lokaal tarief, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:30 en zaterdag tussen 08:00 en 17:00)
Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over kwik-fit.nl

Kwik Fit werd in 1971 opgericht in het Verenigd Koninkrijk door de Schot Tom Farmer. Tien jaar later, in 1981, was de opening van de eerste Nederlandse vestiging een feit. Anno 2018 zijn er 180 Kwik Fit vestigingen met het Kwik Fit hoofdkantoor in Harderwijk.

Kwik Fit legde zich in het verleden vooral toe op banden, remmen, accu’s, schockdempers en uitlaten, maar ondertussen is het assortiment uitgebreid met aircodiensten, glasdiensten en uiteraard ook grote onderhoudsbeurten.

De Kwik Fit contactgegevens vindt u bovenaan deze pagina. Kwik Fit heeft een magistrale klantendienst (ook wel af te leiden uit hun slogan, ‘klaar terwijl u wacht’) en helpt u graag verder wanneer u met vragen zit. Bovendien kunt u ook steeds terecht op hun sociale media, Kwik Fit is namelijk actief op Facebook, Twitter en YouTube.

Kwik Fit webshop

De Kwik Fit prijzen zijn misschien wel de hoofdreden dat mensen naar de Kwik Fit website gaan om een kijkje te nemen. Als u op zoek bent naar Kwik Fit kortingscodes vooraleer u een aankoop maakt, is er altijd wel eentje die in uw mandje past.

Het loont ook de moeite om op te merken dat www.kwik-fit.nl gewaardeerd wordt door grote bandenmerken zoals Continental, Pirelli, Michelin en zoveel meer. Dit waarborgt de kwaliteit, en geeft uiteraard een enorme boost aan het bedrijf.

De Kwik Fit webshop heeft alle types en merken banden in voorraad die u zou kunnen nodig hebben, alsook auto-accessoires. Of u nu op zoek bent naar velgen, autobanden, batterijen of ruitenwissers, bij Kwik Fit vindt u alles.

Kwik Fit Nederland

Kwik Fit Nederland werkt constant aan haar imago en zorgt er ook voor dat haar cliënteel gepamperd wordt in alle mogelijke mate. Zo zijn er enkele vlaggenschip-punten bijgekomen. Deze vestigingen worden ook wel ‘Premier’ vestigingen genoemd, en zijn onder andere terug te vinden in Apeldoorn, Breda en Haarlem. Hier staat de klant centraal – ze kunnen gratis gebruik maken van de WiFi terwijl Kwik Fit de auto uitleest. Het is de bedoeling dat alle Kwik Fit vestigingen evolueren naar dit type.

De lat ligt steeds zo hoog mogelijk. Of u nu bij Kwik Fit velgen of autobanden wilt kopen, u krijgt steeds de beste service aan de scherpste prijs. Kwik Fit Nederland wilt een duurzame relatie aangaan met haar klanten en zorgt daarom voor een kwalitatieve autoservice die makkelijk, snel en vooral betaalbaar is.

Kwik Fit Nederland streeft ook naar een ideaal beleid binnen het bedrijf. Zo wilt het binnen de autosector de beste werkgever zijn; men investeert constant in de werknemers en biedt hen ook de kans om zich verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Kwik Fit aanbiedingen

Bij Kwik Fit vindt u ook steeds aanbiedingen. Kwik Fit kortingscodes kunnen gebruikt worden ten alle tijden, en uiteraard zijn er ook steeds koopjes en deals op www.kwik-fit.nl (onder ‘Acties’ in het hoofdmenu). Deze acties variëren maar zijn altijd de moeite waard. Zo geeft Kwik Fit op autobanden 20-25% korting, of krijgt u bioscoopkaartjes bij een bezoek wanneer u bij Kwik Fit winterbanden of zomerbanden laat plaatsen.

Kijk ook zeker op www.kwik-fit.nl naar de actiefolder. Als u bij Kwik Fit zomerbanden zoekt, of velgen, of u wenst gewoonweg te vergelijken tussen enkele autobanden, bij Kwik Fit Nederland vindt u steeds de ruimste selectie aan de beste prijs – vooral met de monsterkortingen die u terugvindt in de folder en op de Kwik Fit website.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  E-mail: klanten@kwik-fit.nl