0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Halfords

Wageningselaan 2

3903 LA Veenendaal

E-Mail: klantenservice@halfords.nl
Tel: 085-483 1810
Aanvaarde betaalmethoden:
Verzending via: DHL

Informatie over halfords.nl

Halfords is een bekende naam in Nederland, maar de oorsprong van het concern ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in het Verenigd Koninkrijk. Daar begon de heer Rushbrooke in 1892 met een ijzergroothandel die door de jaren heen evolueerde naar een handel in fietswaren. Anno 2018 focust Halfords ook in Nederland nog altijd sterk op de fiets, maar ook automaterialen zijn breed vertegenwoordigd in het assortiment van deze keten. De precieze aantallen outlets zijn nogal aan verandering onderhevig maar er zijn inmiddels enkele tientallen Halfords winkels, vooral gesitueerd in stadskernen.

Halfords in de winkelstraat maar er is nu ook Halfords.nl

Ook al is Halfords van oudsher een winkelketen met filialen in de winkelstraten, het concern heeft ook de slag naar online gemaakt met een Halfords online winkel. Al in 1998 werd er een start gemaakt met de ontwikkeling van www.halfords.nl.Tegenwoordig blinkt de Halfords webshop uit in gebruikersgemak. Alle artikelen zijn makkelijk te vinden en logisch geordend in categorieën. Met slechts een paar kliks kom je bij de producten die je zoekt. Bij Halfords wordt fietsen serieus genomen en vooral in deze categorie is het assortiment lekker uitgebreid. De site heeft een prettig neutraal uiterlijk met veel wit en enkele heldere steunkleuren. De site geeft de klant het idee met een gerenommeerde partij in zee te gaan en dat verklaart misschien ten dele het succes dat Halfords ten dele is gevallen.

Veel acties en aanbiedingen

Net als in de winkellocaties wordt er ook online regelmatig gestunt met de prijzen. Via de email nieuwsbrief word je netjes ingelicht als er weer eens een sale is. Halfords speelt met hun acties goed in op de actualiteit. In de periode dat Nederland richting de wintersport vertrekt zie je op de site allerlei aanbiedingen voor dakkoffers, sneeuwkettingen en andere accessoires die van pas komen tijdens de wintersport, en dan vooral tijdens de toch naar de wintersport. Op het moment dat de schoolgaande jeugd weer op de fiets moet zie je bij Halfords vaak goede aanbiedingen op fietsen en fietsaccessoires.

Snel en makkelijk contact met Halfords

Je komt makkelijk met halfords.nl in contact. De link naar de klantenservice staat prominent in beeld op de hoofdpagina. Dat is over het algemeen een goed teken en geeft blij van vertrouwen van Halfords in de eigen hulpservice. Treed je liever in contact met Halfords.nl via telefoon? Dat kan ook. Het Support Center is bereikbaar op werkdagen van 9 tot 5. Whatsapp is ook een optie via een 06 nummer dat je aan Whatsapp kan toevoegen. Er is ook een bezoekadres in Veenendaal, dus relatief centraal gelegen in Nederland. Het precieze adres staat boven dit artikel.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  E-Mail: klantenservice@halfords.nl