0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden
Adres van de handelaren:

FietsWeb.nl

Industrierondweg 20
8321 EB Urk

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 17:30 uur
Zaterdag: gesloten

Email: info@fietsweb.nl
Telefoon: 085 - 27 35 416
Aanvaarde betaalmethoden:
Verzending via: UPS

Informatie over fietsweb.nl

Het hoofdkantoor van www.fietsweb.nl bevindt zich op Urk en dat maakt de fietsweb webshop een op en top Nederlandse onderneming. Je koopt hier dus niet van een internationale onderneming die toevalligerwijs haar vleugels heeft uitgeslagen in Nederland. In zulke gevallen moet je soms naar het buitenland bellen om contact te leggen. Hier krijg je meteen een vriendelijke, Nederlandse medewerker aan de lijn, gewoon via een lokaal telefoonnummer.

Een gelikte website met een score van 8.9 van Trustpilot

Eventuele zorgen omtrent het kopen via het Internet verdwijnen als sneeuw voor de zon op het moment dat je de fietsweb webshop raadpleegt. Alles zit op de juiste plek en de styling geeft vertrouwen. Bovendien is fietsweg aangesloten bij de BOVAG. Het bedrijf heeft ruim 10.000 artikelen op voorraad en verzendt bestelling praktisch meteen. Bij fietsweb is het verzenden van pakketten ook dik in order. Bestel je voor half zes ’s avonds dan heb je in de meeste gevallen je bestelling de volgende dag binnen. Verzending kost niets op het moment dat je 75 euro of meer uitgeeft. Je krijgt ook 14 dagen bedenktijd en je kan bovendien achteraf betalen.

Met fietsweb in contact komen is simpel

Bij fietsweg verschuilen ze zich niet achter hun website. Het telefoonnummer (085-2735416) staat pontificaal op de website aangegeven. Op maandag tot vrijdag, tijdens kantooruren, leg je makkelijk contact met fietsweb per telefoon.

Uiteindelijk is fietsweb een uitstekende keuze voor jouw aankoop. De ongeveer 5000 positieve beoordelingen op Trustpilot onderstrepen dat.

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  Email: info@fietsweb.nl

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven