0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden Velgen
Adres van de handelaren:

C/ Pirineus, 9

17460 Celrà (Girona)

Spanje

E-Mail: customer@tradeinn.com
Tel: 085 8881 507
Aanvaarde betaalmethoden:
Verzending via: DHL, GLS

Informatie over bikeinn.nl

Bikeinn.nl is een dependance van Tradeinn, een Spaanse online gigant met webshops op het gebied van duiken, tennis, voetbal, skiën, trekken, bergbeklimmen en ga zo maar door. In totaal zijn er 14 verschillende disciplines en webshops. Vanuit hun loods in Girona worden de 750.000 producten gedistribueerd naar klanten in maar liefst 200 landen. Er is zo’n 16.000 m2 aan opslag nodig om de voorraden te stallen. Bikeinn focust zoals de naam al doet vermoeden op de fietssport. Op de bikeinn webshop kom je van alles tegen, van mountainbikes tot accessoires zoals helmen, brillen en elektronica. Het bedrijf blinkt uit in het aanbod aan fietswielen en -banden.

Alles voor de fietshobby middels een overzichtelijke site

Je ziet aan de website af dat bikeinn een gerenommeerde partij is. Er zit een goede structuur in de site wat het vinden van de juiste producten een peulenschil maakt. Alles zit op de juiste plek en de professionaliteit die de site uitstraalt geeft vertrouwen op het moment dat je een bestelling plaatst en betaalt.

Hoe kom ik met bikeinn in contact?

Dat gaat verbazingwekkend gemakkelijk. Ondanks dat het hier een grote internationale partij betreft hebben ze wel de moeite genomen om een Nederlands callcenter in te richten. Communiceren bij problemen of vragen gaat dus gewoon in je eigen taal. Emails worden doorgaans binnen 12 uur beantwoord en wil je bikeinn per telefoon bereiken dan bel je simpelweg 085 8881 507. Daar zitten medewerkers klaar om u te begeleiden op basis van je bestelnummer.

Als u vragen heeft over de prijzen, de levering of het aangeboden product, neemt u contact op met de verkoper op het volgende e-mailadres:  E-Mail: customer@tradeinn.com

  • <<
  • <
  • >
  • >>
Terug naar boven