0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Bergfreunde GmbH
Bahnhofstr. 26
72138 Kirchentellinsfurt
Duitsland

E-Mail: partner@bergfreunde.nl

Telefoon: +49 7121 70120
Fax: +49 7121 7012291

Aanvaarde betaalmethoden:
Verzending via: DHL

Informatie over bergfreunde.nl

Bergfreunde.nl klinkt Duits in de oren en inderdaad komt het concern uit het meest bergachtige gedeelte van Duitsland, Beieren dus. Het is een relatief jonge onderneming want pas in 2006 zag de website het levenslicht. Men spitste zich meteen toe op online verkoop en het bedrijf heeft daarom ook nooit een retail locatie gehad. De focus ligt bij de Bergfreunde webshop overduidelijk op alpinisme. Zeer specialistisch materiaal zoals ijsbijlen, klimtouwen en klimgordels. Ook zijn er allerlei producten te krijgen voor hobby’s zoals de fietssport. Een erg breed aanbod dus met voor elk wat wils. Zelfs fervente kampeerders kunnen bij Bergfreunde terecht, met een scala aan tenten, slaapzakken, kampeermaterialen en andere accessoires.

De transitie naar Nederland is de firma Bergfreunde goed afgegaan. Er staat een gelikte en goed vertaalde website voor de Nederlanders klaar. Inmiddels is het aanbod van Bergfreunde uitgedijd naar maar liefst 75.000 artikelen. De website rept zelf van 1 miljoen bestellingen sinds de oprichting. Indrukwekkende aantallen.

Ze proberen bij Bergfreunde goed op de hoogte te zijn van het eigen assortiment. Ze gebruiken en testen regelmatig hun eigen producten en doen daar vanzelfsprekend uitgebreid verslag van op social media. Het zorgt ervoor dat het personeel goed op de hoogte is van de eigenschappen van de meeste producten. De klant doet daar zijn of haar voordeel mee.

Het bedrijf investeert doorlopend in het eigen personeel. De klantenservice staat bekend om haar doelgerichtheid en expertise. Niet alleen de investeringen in het personeel hebben vruchten afgeworpen, een focus op ethische bedrijfsvoering heeft ook bijgedragen aan het grote succes van Bergfreunde. Het bedrijf gaat er prat op alle stakeholders met respect te behandelen, ook leveranciers. Het succes is ook de vakpers niet ontgaan. De twee oprichters hebben inmiddels een prijzenkast vol awards en werden in 2009 genomineerd voor de Duitse startersprijs.

Bij Bergfreunde is korting de normaalste zaak van de wereld. Er is eigenlijk altijd wel iets in de aanbiedingen en kortingen kunnen flink oplopen. Ook zijn er online Bergfreunde kortingscode te vinden. Type simpelweg ‘Bergfreunde kortingscode’ in op Google om te zien of er acties zijn op andere websites.

Je krijgt makkelijk met Bergfreunde contact. Zo is Bergfreunde per telefoon bereikbaar op +49 7121 70120 en kan je mailen via een contactformulier op de website. De site heeft een score van maar liefst 4.49 op Trusted Shops.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse:  E-Mail: partner@bergfreunde.nl

bergfreunde.nl recensies: