0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Banden
Adres van de handelaren:

De Nieuwe Erven 3

5431 NV Cuijck

Klantenservice: 0900 - 33 111 33
Aanvaarde betaalmethoden:

Informatie over autobandencollectief

Ben je op zoek naar normale banden, zomerbanden, winterbanden, all season banden, run flat banden of SUV banden dan ben je bij www.autobandencollectief.nl aan het juiste adres. Door nauwe samenwerking tussen de grootste bandenmerken en Europese groothandels kan deze website bijzonder goed concurreren met andere webshops. Met name de regelmatig terugkerende mega-aanbiedingen zijn zeer interessant met prijzen die fors lager liggen dan andere webwinkels, laat staan de winkel om de hoek.

De no-nonsense autobandencollectief webshop

De webshop van autobandencollectief ziet er sober, maar functioneel uit. Hier wordt je niet afgeleid door allerlei franje. Het gaat duidelijk om de producten en de lage prijzen die worden gehanteerd. Opmerkelijk is het feit dat autobandencollectief alle bestellingen gratis verzendt. Goed nieuws natuurlijk als je je het gewicht en volume van autobanden realiseert. Montage kan ook worden geregeld. De banden worden dan afgeleverd bij een montagecentrum bij jou in de buurt. Het is dan een kwestie van een afspraak maken met dit centrum. Tijdens het drinken van een kopje koffie wordt een en ander gemonteerd. Geen centje pijn dus.

Zeker met een autobandencollectief kortingscode is het goed shoppen op de site. Het is altijd een goed idee om Google te raadplegen om deze kortingscodes op te pikken. Type simpelweg ‘autobandencollectief kortingscode’ of ‘couponcode autobandencollectief’ in Google en je ziet in een oogopslag of er verder korting te halen is.

De mogelijkheden om met autobandencollectief in contact te treden zijn legio. Via de mail is het makkelijkste maar je kan ook bellen met 0900 - 33 111 33.

Terug naar boven