athleteshop.nl
0 vanaf 5 sterren
*de gemiddelde beoordeling aan de hand van recensies
zie artikel
Adres van de handelaren:

Atletheshop.nl

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

085 9020165

marketing@athleteshop.com
Aanvaarde betaalmethoden:
Verzending via: DHL

Informatie over athleteshop.nl

Meer is beter…

Athleteshop.nl is een online retailer met als specifiek business model het aanbieden van zo veel mogelijk verschillende artikelen voor een vrij breed scala aan sporten. Op deze manier willen ze zoveel mogelijk klanten bedienen. Een breed aanbod dus in plaats van diep. Zelf claimen ze dat ze artikelen leveren voor 50 sporten met daarnaast allerlei andere hobby artikelen zoals bord- en gezelschapspellen, trampolines en vliegers. Je hebt dus een grote kans van slagen bij athleteshop als je voor meerdere sporten aan het winkelen bent. Ideaal ook als je voor een cadeau voor familie en/of vrienden aan het winkelen bent. Je kan in één klap meerdere artikelen op de koop tikken en lekker snel klaar zijn met bijvoorbeeld de kerstaankopen. Ideaal voor mensen die niet zo van shoppen houden.

Makkelijk in gebruik

De athleteshop webshop zit uitstekend in elkaar en vormt een stabiel platform met alle functionaliteit die je mag verwachten van een grote internationale e-tailer. De navigatie is dik in orde en je kan snel alles vinden. De kleurstelling is neutraal en leidt niet af. Athleteshop heeft inmiddels flink uitgebreid en beschikt over een reeks Europese webshops. Zo zitten ze tegenwoordig in Duitsland, Polen, Spanje en Portugal.

Athleteshop kortingcodes en waardebonnen

Een handige tip is het feit dat athleteshop een korting geeft van 5 euro als je je inschrijft voor hun email nieuwsbrief. Verder economisch voordeel is te behalen middels de kortingscodes voor athleteshop. Eens in de zoveel tijd zijn er codes voor handen met kortingen die flink kunnen oplopen. Heb je een athleteshop waardebon ontvangen dan kan je deze kwijt op de laatste pagina bij het afronden van je bestelling. Bij het overzicht van de betalingsmogelijkheden zie je een link naar ‘waardebon en winkeltegoed’. Er verschijnt dan een veld waar je je athleteshop code kwijt kan.

Snelle verzending via DHL en PostNL

Bij athleteshop zijn de verzendkosten alleszins redelijk. Er wordt gebruik gemaakt van verzending door DHL en PostNL. De keuze is volledig voor rekening van de klant en op de site wordt uitgelegd wat de specifieke voordelen van deze twee koeriers is. Ook de kosten voor verzending worden op een uiterst transparante wijze uit de doeken gedaan.

Snelle en adequate hulp bij vragen en problemen

Mocht je met athleteshop in contact willen treden dan zijn daar een paar mogelijkheden voor. Vanzelfsprekend kan je bellen en het contactformulier op het website invullen. Er is ook een Twitter account in het leven geroepen genaamd @Athleteshop_care Achter deze Twitter handle zit een internationale klantenservice die in meerder talen assistentie kan bieden.

Sinds de begindagen in Groningen heeft athleteshop zich ontwikkeld als een gerenommeerde internationale e-commerce concern. Het bedrijf verkoop inmiddels in 14 landen. Ze zijn ook begonnen met het sponsoren van professionele sporters. Zo steunt athleteshop de Nederlandse snowboarder Cheryl Maas. Daarnaast worden er een aantal aanstormende talenten in de schaatssport ondersteund, namelijk Lex Dijkstra, DaiDai Ntab, Ronald Mulder en Kai Verbij.

Wenn Sie Fragen zu den Preisen, der Lieferung oder dem angebotenen Produkt haben, wenden Sie sich bitte an den Händler unter der folgenden E-Mail-Adresse: marketing@athleteshop.com

Bekijk Desktop website