Hoe bandensporen verven

Het basisprofiel van de band bestaat uit een reeks gekartelde lijnen die parallel aan elkaar lopen. Het beeld kan worden gebruikt in Halloween-kostuums, kunstprojecten en ambachten. Zoek voor een beetje hulp bij het schilderen van het loopvlak op zoek naar een afbeelding van een loopvlak van een band of inspecteer de patronen op uw eigen banden.

Breedte: Hoogte: Diameter:
Snelheidsindex:

Stappen

1. Verf een streep langs het pad van het spoor van de band. De linkse rand van de streep is recht, maar de rechtse rand van de streep is gekarteld. De punten van de gekartelde kant van de streep zullen gelijkmatig verspreid en van gelijke hoogte zijn.

2. Schilder een gekartelde lijn langs de gekartelde kant van de streep die u in stap 1 hebt geverfd. Deze gekartelde lijn bootst de vorm en het pad na van de puntige kant van de streep die u in stap 1 hebt geverfd. Er moet een spatie zijn tussen de twee gekartelde randen.

3. Schilder een derde gekartelde lijn langs de rechterkant van de streep die u in stap 2 hebt geverfd. Dit zal de vorm en het pad nabootsen van de gekartelde lijn die u in stap 2 hebt geschilderd. Er moet een spatie zijn tussen de twee gekartelde randen.

4. Schilder een vierde gekartelde lijn langs de rechterkant van de streep die u in stap 3 hebt geverfd. Dit zal de vorm en het pad nabootsen van de gekartelde lijn die u in stap 3 hebt geschilderd. Er moet een spatie zijn tussen de twee gekartelde randen.

5. Schilder een vijfde gekartelde lijn langs de rechterkant van de streep die u in stap 4 hebt geverfd. Dit zal de vorm en het pad nabootsen van de gekartelde lijn die u in stap 4 hebt geverfd. Er moet een spatie zijn tussen de twee gekartelde randen. Maak de rechterkant van deze gekartelde rand een rechte lijn (niet gekarteld). Deze lijn bevindt zich aan de rechterzijde van het spoor van de band.

Tip

Als u het beeld van een bandenspoor vele malen herhaalt, kunt u beter een band-vormige stencil zoeken of een stencil maken voor het project.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Antwoord op: {{replyComment.author}}
Alle velden zijn verplicht
Commentaar is succesvol ingediend

Terug naar boven