Nieuwe zomerverkoop in het Carlisle Expo Center

Amerikaanse autoliefhebbers, bereid je maar voor,

Hoewel het winterseizoen natuurlijk een flink aantal uitdagingen met zich meebrengt voor autoliefhebbers (denk aan hevige regenval en sneeuw) is de zomer de perfecte tijd om een lange rit te gaan maken. Natuurlijk wil de echte liefhebber ook een auto die hier perfect bij aansluit. Veilingen zijn de beste plaatsen voor dergelijke kopers om de perfecte auto te vinden. Je hoeft niet elke keer bij verschillende dealers naar binnen – je kunt gelijk vanaf 1 locatie allerlei verschillende auto’s vinden! Zo bespaar je zowel tijd als geld. Zowel de koper als de verkoper allebei op dezelfde plek. En de nieuwe zomerverkoop brengt ons ook nieuws. Maak je klaar voor flink wat plezier. Heb je genoeg van je huidige bestaande auto? Geen zorgen. Verkoop deze op de veiling en koop gelijk een nieuwe. Het is vrij eenvoudig. Bieders wachten op je

Alle soorten en modellen bij elkaar

Autorijders die op hoge snelheid in stijl willen rijden kijken altijd uit naar de zomer. De reden dat ze vaak uitkijken naar de zomer is omdat ze de perfecte auto kunnen kopen bij het Carlisle expocentrum. Hier krijgen ze de kans om de beste auto te vinden waar ze naar ook zoek zijn. Deze zomerverkoop is een spannend moment voor de kopers die prijsbewust zijn maar toch ook niet willen inleveren op kwaliteit en veiligheid. Het maakt uiteindelijk niet uit welke soort auto je naar op zoek bent, of waar je hart naar uit gaat, het Carlisle expocentrum zal jouw type auto hebben.

Dus, het maakt niet uit in welk model of type auto u verliefd bent, het zal het op één plaats voor u aanbieden. Dus geniet van deze juni en de gelukzaligheid van geweldige ritten met je favoriete auto. Zorg ervoor dat je deze juni nog geniet en de auto zoekt die perfect bij jou past.

200 verschillende modellen en merken

200 auto's zullen deze zomer op de veiling gebracht, deze zullen de autoliefhebbers uitdagen om langs te komen. Ook als ze al hebben deelgenomen aan de voorjaarsveiling is het voor kopers aangeraden om deze bij te wonen. Dit zorgt ervoor dat het evenement in juni nog beter bezocht wordt.

Ben je al een bieder? Wauw!

Er is een grote verzameling klassieke auto's beschikbaar in de veiling. Alle bieders die hebben deelgenomen aan de vorige veilingen worden uitgenodigd en geïnformeerd over het grote evenement en er worden geen extra kosten in rekening gebracht als ze zich registreren. Dus als je al eens als bieder hebt deelgenomen dan is het voor jou nu een gouden kans om nog eens deel te nemen. En misschien ook wel interessant om te weten, het registeren als bieder kan nu en iedereen kan meedoen om deel te nemen aan de nieuwe zomerverkoop in het Carlisle expocentrum. Geïnteresseerd? Wacht niet. Registreer jezelf en je hebt alvast iets om naar uit te kijken!

Inschrijven is gemakkelijk

Je kunt jezelf als bieder aanmelden door het opgegeven telefoonnummer te bellen. Een alternatief is om de website te bezoeken en zo jouw naam te registeren. Als j gebruik wilt maken van de vip-voordelen en kortingen moet je voor pre-registratie gaan. Waarom zou je deze kortingen en andere voordelen laten liggen? Het veilingbureau van de locatie gaat special passen aanbieden die je op locatie kunt afhalen. Er zijn enkele andere speciale aanbiedingen die worden aangeboden aan diegenen die zich vooraf registreren. Spannend toch? Waarom zou je tijd verspillen en achter het net vissen als je toch van plan bent te komen? Schiet op en zorg ervoor dat jij jouw plaats reserveert voordat anderen het doen. Je moet echter wel snel zijn om de voordelen te krijgen want uiteindelijk is het wel zo op = op.

Verzamelstukjes en klassiekers

Wees de hitte voor deze zomer en ga naar de nieuwe zomerverkoop in het Carlisle expocentrum. De zaal wordt voorzien van airconditioning en het is een mooi moment om zo met familie of vrienden te genieten. Een goede aankoop zorgt ervoor dat jouw zomer helemaal goed is en je kunt dan genieten van het hele zomerseizoen. Of je nu een koper of verkoper bent, je bent hier welkom. Ook als je simpelweg als toeschouwer wilt deelnemen is dit een super optie voor iedereen die gek is van auto’s, ook auto’s die meerdere miljoenen euro’s kosten. Informeer familie en vrienden die gek zijn van auto’s en ook van plan zijn om deel te nemen aan deze veiling. De echte autoliefhebbers kunnen deelnemen voor een zeer lage toegangsprijs. Zorg ervoor dat je niets mist en bekijk alle collectibles en klassieke auto's op één plek. Als je gek bent op het verzamelen van auto’s dan kan je dit niet laten lopen. We weten nu al zeker dat het ook dit jaar een opmerkelijk succes zal zijn voor zowel kopers, verkopers als toeschouwers. Het succes van de voorjaarsveiling zal leiden tot wederom een succesvol evenement voor autoliefhebbers.

Verkoop jouw 25-jarige auto nu

Een andere mooie toevoeging van de nieuwe zomeruitverkoop is de nieuwe garantie: "gratis, tenzij verkocht" voor mensen die een auto van 25-jaar of ouder verkopen. Verkoop nu die oude modellen en maak ruimte voor nieuwe auto’s in de garage. Er zijn kopers die houden van oude automodellen. Zorg ervoor dat jij hier zoveel mogelijk uit haalt als mogelijk is.

Een opzichzelfstaande veiling

Zorg ervoor dat jij deze juni niet meer vergeet vanwege jouw aanwezigheid bij de nieuwe zomerverkoop in het Carlisle expocentrum. Als je een autoliefhebber moet je gewoon onderdeel zijn van deze veiling. Elke medeondertekenaar en koper heeft genoeg tijd om zijn of haar auto te kopen en te verkopen in deze opzichzelfstaande veiling. Neem de tijd en maak van je aanwezigheid in deze veiling een gedenkwaardig moment door de auto van je dromen te kopen. Hier komen dromen uit. Heb je zelf een droom van een geweldige auto maak dan de keuze om jouw oude auto te verkopen en een nieuwe te kopen. We zijn er zeker van dat jij en jouw gezelschap van honderden auto's kunnen genieten. Maak je klaar autoliefhebbers! De veiling in juni wacht op je. Verzeker je deelname vandaag met een snelle registratie en ontvang vip-status in de veiling in juni.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Antwoord op: {{replyComment.author}}
Alle velden zijn verplicht
Commentaar is succesvol ingediend

Terug naar boven