Geselecteerde filters

Vredestein Snowtrac 3 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU labeling


tot

Verkoper

Vredestein snowtrac 3 banden

Hele goede Vredestein Snowtrac 3 banden kopen? Natuurlijk kun je die het goedkoopste hier bij banden.nl kopen. Bij ons is de kwaliteit en prijs gegarandeerd het beste!

De banden die uitblinken in veiligheid zijn niemand minder dan de geweldige Vredestein Snowtrac 3. Deze winterbanden leveren de beste prestaties op droge en natte wegdek. Deze banden presteren uitmuntend tijdens de koude winter maanden. Gladheid, ijzel, hagel, ijs of sneeuw? Dat is allemaal geen probleem voor deze te gekke winterband, deze kunnen de banden wel uitdagen, maar de Vredestein Snowtrac 3 overtreft ze allemaal. De Vredestein Snowtrac 3 kan bovendien erg lang gebruikt worden. Voor vele winters hoef je geen nieuwe banden te kopen omdat deze banden lang zorgen voor de ultieme veiligheid en rij comfort wanneer u maar wilt.

Water afvoeren en Sneeuw oplossen

De Vredestein Snowtrac 3 banden hebben een profiel die uitgekiend is met verscheidene dwars lopende groeven. Door deze groeven die dwars lopen kunnen de Snowtrac 3 banden zonder enig moeite alle sneeuw los schudden en wegdrijven. Deze groeven zijn niet alleen bedoeld om sneeuw los te schudden, ze zijn ook erg doeltreffend als water afvoerende groeven. Aquaplaning is totaal geen probleem met deze geweldige banden van Vredestein Snowtrac 3 die uitmuntende weestand bied.

Eigenschappen van de banden

De Vredestein Snowtrac 3 banden hebben een innovatieve dwarsgroef die voor een goede grip zorgen. Of je nou op een besneeuwd of nat wegdek rijdt maakt voor deze banden helemaal geen verschil. Deze zijn speciaal ontwikkeld om deze narigheden te bestrijden. De bolle voetprint draagt ook bij aan de water afvoer. Door de uiterst geweldige drukverdeling van de voetprint die verkregen is door een groef diepte die variabel is. Deze drukverdeling zorgt voor goede bestuurbaarheid van uw auto.

De Centre Shift Systeem van deze banden zorgen voor uitstekende verschuiving van de rechter en linker profiel delen ten opzichte van de ander. Dit zorgt voor een geluidsproductie die binnen de Europese richtlijnen zitten.

Zoekt u nog goede Vredestein Snowtrac 3 banden met prijzen die competitief zijn? Bekijk dan de top merken op banden.nl en wie weet rij je morgen met een stel nieuwe Vredestein Snowtrac 3 banden op de weg.

Vergelijk tot 4 producten:

van 3
van 3
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven