Geselecteerde filters

Petlas Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

Toon alles

EU Labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Extra Opties

Petlas: militair bewezen kwaliteit

Bandenproducent Petlas is gevestigd in Turkije. Lange tijd bleven de activiteiten van deze onderneming in ons land wat op de achtergrond, want het concentreerde zich uitsluitende op het militaire bedrijf. De klant profiteert daar tegenwoordig van, want de 'soldaten' eisten waar voor hun geld en dat is terug te vinden in de civiele banden van Petlas.

De onderneming Petlas in profiel

De firma Petlas werd in 1976 opgericht. De eerste Petlas banden die destijds op de markt kwamen, waren uitsluitend bestemd voor vliegtuigen van de Turkse luchtmacht. De modellen waren echter kwalitatief zo hoogwaardig dat de firma besloot zich te wagen op de markt voor motorrijtuigen met eigen banden voor personenauto's . Het 'zwarte goud' uit Turkije drong snel in heel Europa door. Ook in Noord-Amerika werden Petlas banden steeds populairder. Tegenwoordig biedt de onderneming een ruim palet aan banden en verzorgt het ook de bandenuitrusting voor vrachtwagens, SUV's en lichte transportwagens.

Volledige kwaliteit: het handelsmerk van Petlas

Nog uit de dagen als militaire leverancier stamt iets wat als handelsmerk van Petlas is gebleven: het „volle kwaliteitsmanagement“ staat bij alle producten in het middelpunt. Defensie neemt in Turkije alleen waren af als het volledig tevreden is met de fabricage daarvan. Om daar zeker van te zijn voerde Petlas voor alle banden een managementsysteem in, dat de kwaliteit altijd waarborgt. Deze procedure, die zijn waarde heeft bewezen, wordt ook toegepast voor de civiele banden van Petlas. Wie tegenwoordig bijvoorbeeld Petlas zomerbanden aankoopt, kan er zodoende zeker van zijn de beste kwaliteit te krijgen.

Petlas banden staan garant voor de hoogste kwaliteit. Daarvoor zorgt een speciaal programma, dat de Turkse onderneming zich oplegde om Defensie tevreden te stellen. Dit geldt ondertussen voor het totale civiele aanbod aan civiele produkten. Omdat de produktiekosten in Turkije geringer zijn dan in Europa, kosten Petlas banden minder dan de modellen die alleen in Europa zijn gefabriceerd.

Vergelijk tot 4 producten:

van 276
meer bekijken 20
van 276
Ist eine bezahlte Anzeige