Geselecteerde filters

Nexen N blue 4 Season Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

De resultaten zijn binnen voor de Nexen N Blue 4 Season

Als je op zoek bent naar een goede band die in alle seizoenen optimaal presteert en qua budget binnen het economische prijssegment valt, is de N Blue 4 Season van Nexen sowieso de band van je dromen. De Nexen N Blue 4 Season banden zijn bedoeld voor personenauto’s en lenen zich perfect tot dagelijks gebruik in eender welke omstandigheid. Wie in het verleden al banden van dit merk heeft aangekocht, weet dat ze gekenmerkt worden door uitmuntende prestaties en een excellente afwerking ongeacht de tijd van het jaar.

De afgeronde V-groeven van de N Blue Season banden van Nexen zorgen dat water op een snelle, efficiënte wijze afgevoerd wordt. De lamellen, die dicht op elkaar staan en zeer geavanceerd zijn, zorgen ervoor dat de band zich kan aanpassen aan eender welke wegomstandigheid. De lamellen in het midden zorgen voor een betere stabiliteit op een besneeuwd oppervlak, terwijl de buitense lamellen stabiliteit, comfort en veiligheid garanderen het hele jaar door.

Als je overweegt om Nexen N Blue 4 Season te kopen loont het zeker en vast de moeite te kijken naar het driedimensionale blokoppervlak – dit zorgt namelijk voor een optimale grip in alle weersomstandigheden. Dankzij het gebruik van een innovatieve silicarubber en een uitmuntende loopvlakvorm, kan je gegarandeerd een perfecte tractie hebben het ganse jaar door.

Op zoek naar de allerbeste Nexen N Blue 4 Season prijs

Nexen is een befaamde bandenfabrikant uit Zuid-Korea die de laatste jaren opmars maakt op de Europese markt. Het merk staat bekend om betaalbare banden op de markt te brengen voor het middensegment, waarbij de Nexen N Blue Season banden prijs aan de lagere kant van de marges ligt. Desondanks wordt er niet ingeleverd op kwaliteit van hun producten. Koop Nexen N Blue 4 Season en weet dat je een band koopt die waar biedt voor je geld: optimaal rijcomfort en grip voor een bescheiden investering in een bandenset.

Waarom je zeker en vast moet overwegen de Nexen N Blue Season te kopen

De Nexen N Blue Season banden staan geclassificeerd als economische banden, wat betekent dat ze zowel de gunstigste prijs en goede prestaties bieden. Deze banden zijn momenteel verkrijgbaar in alle maten tussen 13 en 17 inch. Deze band heeft een snelheidsindex van H - de maximale snelheid waarmee je op deze band kan rijden. De belastingsindex van deze band is 91 - de maximale belasting die de band kan dragen is 615 kg. De etikettering van de band omvat de volgende klassen: E (rolweerstand), B (grip op nat wegdek), 69 db (geluidsniveau).

De goedkoopste Nexen N Blue 4 Season banden vind je bij ons, de rest mag je zelf ontdekken! 

Vergelijk tot 4 producten:

van 69
meer bekijken 20
van 69
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven