Geselecteerde filters

General GRABBER AT3 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU labeling


tot

Verkoper

Hier komt de General Grabber AT3 !

General Grabber AT3 banden zijn moderne, functionele en budgetvriendelijke banden voor alle seizoenen. Het ontwerp is volledig afgestemd op de specifieke eisen van zware voertuigen. Hij zal zijn volledige potentieel tonen in bestelwagens, pick-ups en terreinwagens. Bestuurders die op zoek zijn naar banden die zijn aangepast voor veeleisende trajecten zullen bijzonder tevreden zijn met dit model. Een perfecte balans tussen prestaties in het terrein en in de stad, de Grabber AT3 van General is ontwikkeld om te presteren op ontelbare wegtypen.

Jarenlange ervaring heeft het mogelijk gemaakt om een symmetrisch profiel te ontwikkelen dat geschikt is voor elk terrein. Het combineert maximaal comfort met een uitstekende rijdynamiek in het terrein. De scherpe randen van het profiel verminderen de vrije ruimte tussen de blokken en zorgen voor een ongeëvenaarde grip. Het zelfreinigende profiel voorkomt dat sneeuw en modder de omtrekgroeven verstoppen. Waar de General Grabber AT3 banden qua prijs wel een investering zijn, haal je de kost er opnieuw uit dankzij de innovatie en finesse. De versterkte blokken en het duurzame rubbermengsel geven de banden een zeer lange levensduur, zelfs na langdurig gebruik op moeilijk terrein. Ze stabiliseren het wiel onder hoge belasting en de stalen riem verbetert de algemene duurzaamheid van de band. De evenwichtige verdeling van de contactdruk en de functionele, comfortabele rijdynamiek zijn te danken aan de uniforme blokgeometrie, die - dankzij het gladde oppervlak - een goede oriëntatie van het loopvlak garandeert.

De General Grabber AT3 banden zijn tevens uitgerust met een geavanceerde velgbeschermer, die de velg beschermt tegen scherpe randen en obstakels op het terrein en de band beschermt tegen de negatieve impact van zware lasten. Als je eraan denkt om General Grabber AT3 te kopen, zijn dit allemaal uitstekende voordelen!

De General Grabber AT3 prijs is ideaal voor het middensegment van de markt

Koop General Grabber AT3 en weet dat je kwaliteit aankoopt - General is een van de meest populaire Amerikaanse bandenfabrikanten. Het begon in het hart van de Noord-Amerikaanse bandenindustrie, in de stad Akron, de stichtingsplaats van onder andere Goodyear. Het bedrijf produceert al sinds 1915 banden en richt zich vanaf het begin op het maken van hoogwaardige banden met behulp van innovatieve oplossingen. Vanwege de uitstekende resultaten en de goede reputatie besloot Continental in 1987 het bedrijf over te nemen. General maakt producten voor het middensegment. Zelfs de goedkoopste General Grabber AT3 banden zijn perfect.

Vergelijk tot 4 producten:

van 91
meer bekijken 20
van 91
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven