Geselecteerde filters

BF Goodrich All-Terrain T/A KO2 Banden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

EU labeling


tot

Verkoper

De BF Goodrich All Terrain T/A KO2 is een topper op zijn gebied

BF Goodrich All Terrain T/A KO2 banden zijn de opvolger van de populaire BF Goodrich All Terrain T/A KO. Vergeleken met het vorige model biedt de band een beter rijcomfort, betere prestaties op droge en natte ondergrond en een lager brandstofverbruik.

BF Goodrich All Terrain T/A KO2 is een innovatief voorstel voor 4x4-voertuigen. Als je op zoek bent naar een model dat zowel in het terrein als tijdens een dagelijkse rit goed presteert, dan is de BF Goodrich All Terrain T/A KO2 kopen de ideale oplossing voor jou. Het model is een voortzetting van de populaire BF Goodrich All Terrain T/A KO. De bandenwanden zijn 20% harder, waardoor het model beter bestand is tegen mechanische schade en snelle slijtage. De samenstelling van de band is gemaakt van speciale componenten die zorgen voor flexibiliteit in een breed temperatuurbereik.

Hiermee behoudt de All Terrain T/A KO2 van BF Goodrich zijn stabiliteit tijdens een dynamische rit en biedt het comfort op elk type ondergrond. Het symmetrische loopvlakpatroon zorgt ervoor dat het model zich zeer goed gedraagt op zowel droge als natte wegen. Het water wordt efficiënt afgevoerd dankzij de brede groeven en de effectieve droging van het loopvlak draagt bij aan het behoud van een goede grip en het voorkomen van aquaplaning. Koop BF Goodrich All Terrain T/A KO2 en je koopt robuuste en stevige profielblokken die "bijten" in het oppervlak voor een soepele start, effectieve acceleratie en een korte remweg. De interne bandenstructuur bestaat uit een dubbele stalen versteviging versterkt met een spiraalgewonden nylonlaag. Dit verbetert de duurzaamheid van de band en verlengt de levensduur. Bovendien zorgt de gelijkmatige slijtage van het loopvlak (en dus een volledige aandrijving gedurende de hele levensduur van de band) voor een optimale drukverdeling tegen het oppervlak van BF Goodrich All Terrain T/A KO2. Zo kan je comfortabel en veilig rijden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verlies van prestaties na verloop van tijd.

Hoe betaal je de beste BF Goodrich All Terrain T/A KO2 prijs ?

Er is een reden waarom BF Goodrich zo populair is. De BF Goodrich All Terrain T/A KO2 banden prijs getuigt van een excellente prijs-kwaliteitverhouding, goede prestaties en een indrukwekkende levensduur. Vind de goedkoopste BF Goodrich All Terrain T/A KO2 banden bij ons en geniet van uitstekend rijcomfort, grip en finesse op de baan.

Vergelijk tot 4 producten:

van 56
meer bekijken 20
van 56
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven