Geselecteerde filters

Vredestein Auto Zomerbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk


Toon alles

EU labeling

tot

Verkoper


Toon alles

Testresultaten

tot

Ook bij goed weer veilig met Vredestein zomerbanden

Hoewel het onderdeel uitmaakt van het Indische bedrijf Apollo Tyres Ltd. kennen de meeste mensen deze Vredestein zomerbanden uit Enschede. Met meer dan 1000 medewerkers en 100 jaar geschiedenis mogen we dit gerust een Nederlandse titaan noemen als het om banden gaat. Het is een gerespecteerde en bekende bandenfabrikant binnen Europa. De samenwerking met ontwerpbureau Giugiaro betekent dat Vredestein zomerbanden constant aan nieuwe designs worden ontworpen – wat belangrijk is om ervoor te zorgen dat de organisatie altijd innovatief blijft.

Vredestein zomerbanden zijn een keuze voor innovatie

Tegenwoordig verkoopt deze Nederlandse bandenproducten meer dan zes miljoen banden per jaar. Als een flexibel en marktgericht bedrijf kan Vredestein ervoor zorgen dat de zomerbanden Vredestein constant veranderen. Vredestein verwacht dan ook heel wat van haar medewerkers – waaronder flexibiliteit, teamwork, moed en creativiteit. Dit zorgt er voor dat de toekomstperspectieven van de onderneming rooskleuring zijn.

Daarnaast heeft Vredestein een eigen ontwikkelcentrum en voldoen deze banden aan de hoogste kwaliteitseisen. Hier worden constructievormen, processen en materialen van de banden onderzocht. Dit is omdat de medewerkers weten dat de zomerbanden Vredestein essentieel zijn voor de prestaties van het voertuig. De banden hebben een laag geluidsniveau, comfort, zijn duurzaam en beschikken over een lage rolweerstand.

De Vredestein zomerbanden

De combinatie van innovatie met een lange bedrijfsgeschiedenis zorgen ervoor dat Vredestein zomerbanden altijd hoogwaardig zijn qua kwaliteit. Je weet dan ook zeker dat deze banden de hoogst mogelijke prestaties leveren in combinatie met resulteren. Deze banden bieden een uitstekende rijervaring en zijn zorgvuldig getest. Zeker omdat in Nederland de weersomstandigheden niet altijd te voorspellen zijn is en blijft dit extreem belangrijk voor onze zomerbanden. Het mooie hier van is dat Vredestein dit snapt en we dat terug zien in de ontwikkeling van Vredestein zomerbanden.

Vredestein zomerbanden zijn een slimme keuze

Bij banden.nl krijg je altijd al zomerbanden voor een goede prijs, maar nu dagen we je uit om te zien of er een betere aanbieding is dan onze zomerbanden aanbieding Vredestein. Deze zomerbanden zorgen ervoor dat jij zeker deze zomer veilig overal naar toe kan. Maak nu de slimme keuze en maak gebruik van onze Vredestein zomerbanden aanbieding om te beste prijs Vredestein zomerbanden te garanderen.

Vergelijk tot 4 producten:

van 318
meer bekijken 20
van 318
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven