Open filters

Bandenmaat

Index

Prijs

tot

EU Labeling


tot

Verkoper

Toon alles

Merk

Toon alles

Extra opties

Constructie

Met Viking zomerbanden veilig de weg op

Opgericht in Askim, Noorwegen in 1913 is het niet vreemd dat de meeste mensen niet aan Viking denken wanneer we het hebben over zomerbanden. Wanneer we denken aan een bandeproducten in Noorwegen dan is de kans veel groter dat we denken aan de mogelijkheden met betrekking tot winterbanden. Echter heeft zijn de Viking zomerbanden zeker het bekijken waard.

Het bedrijf begon als ontwikkelaar van diverse rubberproducten maar richt zich tegenwoordig echt op de productie van banden. Het is nu zonder enige twijfel de marktleider in Noorwegen en ook internationaal rijden steeds meer mensen met de zomerbanden Viking. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld Viking zomerbanden geleverd aan Opel, Volkswagen, en Volvo. Viking verkoopt elk jaar meer dan een miljoen banden over de hele wereld.

Met de tijd mee

Wat zeker bijzonder is dat je met Viking zomerbanden flink wat vermindering in het brandstofverbruik gaat zien. Ook met een hoge snelheid weet je dat je veilig rijdt met de zomerbanden Viking. Je kunt blijven rijden zonder verlies van controle, ook als de weg ineens gladder blijkt door water of de extreme temperatuur.

Alle modellen van Viking bieden een optimale tractie zodat je altijd veilig de weg op kan. Daarnaast ervaren bestuurders een verbeterde rijervaring vanwege de lage geluidsuitstoot. Het mooie van zomerbanden Viking is dat deze beschikbaar zijn in verschillende prijsklassen. Als je op zoek bent naar goede banden met een buitengewoon goede prijs- kwaliteitverhouding dan raden we Viking zeker aan voor potentiele kopers. Het maakt niet uit wat de weers- of wegomstandigheden zijn, deze banden hebben zich elke keer weer bewezen.

De juiste prijs op Viking zomerbanden krijg je bij ons

Wanneer je op zoek bent naar de juiste zomerbanden dan is kwaliteit belangrijk – maar natuurlijk speelt prijs ook een rol in je uiteindelijke beslissingsproces. Daarom hebben we nu een tijdelijke Viking zomerbanden aanbieding die er voor zorgt dat de prijs Viking zomerbanden nog aantrekkelijker is dan voorheen. Met onze tijdelijke zomerbanden aanbieding Viking heb ook gedurende de komende zomermaanden uitstekende banden van hoge kwaliteit.

Meer ...

🚗 Viking Auto Zomerbanden vergelijken en kopen online

Meer ...
Geselecteerde filters:
 • fabrikant: Viking

Vergelijk tot 4 producten:

van 3
  • 225/45 R18 95Y
  • Auto - Zomerbanden

  Snelle link naar het aanbod:

  mobilemech.nl 99,20
  banden-guru.nl 99,70
  123banden.com 100,20
  • E
  • B
  • 72 dB

  Hoogste prijs: 104,80 

  van  99,20 

  Bespaar tot 5%

  Alle 8 Aanbiedingen
  • 245/40 R19 98Y
  • Auto - Zomerbanden

  Snelle link naar het aanbod:

  mobilemech.nl 103,60
  banden-guru.nl 104,10
  autopink-shop.nl 104,70
  • E
  • B
  • 72 dB

  Hoogste prijs: 109,30 

  van  103,60 

  Bespaar tot 5%

  Alle 8 Aanbiedingen
van 3
Ist eine bezahlte Anzeige

Bekijk Desktop website