Geselecteerde filters

Sava Auto Zomerbanden

Filteren op:

Open filters

Index

Prijs

tot

Merk

Toon alles

EU labeling


tot

Verkoper

Testresultaten

tot

Sava zomerbanden voor een veilige zomer

Sava is een Sloveense bandenfabrikant die al sinds 1921 bezig is met banden maken – meer dan genoeg geschiedenis om iets moois te kunnen maken. De productie van banden is iets waar Sava zich al sinds de jaren ’40 mee bezighoudt. Sava is en blijft een van de meest gerespecteerde bandenbedrijven in Europa. Tegenwoordig is Sava een onderdeel van Goodyear, wat niet slecht is voor de Sava zomerbanden.

Technologie aan de vooravond

Het feit dat het bedrijf tegenwoordig in handen is van Goodyear zorgt voor een milieuvriendelijke bedrijfsvoering en de verdere ontwikkeling van de producten. Het assortiment met betrekking tot de zomerbanden Sava is dan ook voor bestelwagens, vrachtwagens, SUV’s en natuurlijk ook personenauto's. Wat Sava tegenwoordig bijzonder maakt is dat de prijs Sava zomerbanden relatief goed zijn maar kwalitatief hoogstaand. Dit zorgt ervoor dat Sava een goede investering is in een uitstekend product.

Koop nu jouw Sava zomerbanden

Bij banden.nl ben je gewend dat je een goede aanbieding krijgt – maar deze Sava zomerbanden aanbieding biedt wel heel iets bijzonders. Omdat we weten dat mensen ook geld over moeten houden om leuke dingen te doen deze zomer hebben we een aantrekkelijke zomerbanden aanbieding Sava. Dit zorgt ervoor dat deze kwalitatief goede banden nu wel heel erg voordeling zijn.

Vergelijk tot 4 producten:

van 138
meer bekijken 20
van 138
Dit is een gesponsorde advertentie
Terug naar boven